Most Popular Cat Food


Sila Ambil Perhatian! Syarat Boarding AidilFitri 2015!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....
Hanya beberapa hari sahaja, umat Islam akan menyambut puasa dan mungkin ada di antara pencinta kucing sudah merancang memilih tempat boarding yang selesa untuk anak kesayangan sibulus anda, bukan? Disini kami ingin membuat satu pengumuman penting syarat boarding untuk Aidil Fitri 2015!

SILA AMBIL PERHATIAN!

UNTUK MAKLUMAN SEMUA KEPADA PELANGGAN KAMI, BORANG TEMPAHAN BOARDING AIDIL FITRI 2015 AKAN DI EDARKAN PADA 18/06/2015, HARI KHAMIS PAGI, JAM 12.00TGHMALAM. SYARAT & TERMA BOARDING AIDILFITRI 2015 DIKETATKAN DIMANA SEBARANG UBAT-UBATAN YANG DIBEKALKAN OLEH PEMILIK TIDAK AKAN DILAYAN. PASTIKAN TAHAP PEMERIKSAAN KESIHATAN SICOMEL ANDA CUKUP LENGKAP DENGAN VAKSIN BERJADUAL.

KAMI TIDAK MENERIMA SICOMEL YANG MEMPUNYAI MASALAH KESIHATAN DAN MENGANDUNG! KAMI BERHAK UNTUK MEMBATALKAN BORANG TEMPAHAN BOARDING ANDA JIKA TIDAK MENEPATI SYARAT DAN TERMA BOARDING.

SEBARANG PERTANYAAN SELANJUTNYA, SILA HUBUNGI 017-669 1143 (ZAPC). SISTEM PESANAN RINGKAS (SMS) TIDAK AKAN DI LAYAN SAMA SEKALI. TERIMA KASIH DI ATAS KERJASAMA ANDA. HARAP MAKLUM...


Notakaki: Rancanglah percutian anda dengan memeriksa rekod kesihatan sicomel anda ketika musim perayaan khusunya Hari Raya Aidilfitri. Kebanyakan tempat boarding tidak akan menerima sicomel yang tiada rekod kesihatan kerana ketika musim perayaan, tempat boarding akan dipenuhi oleh sicomel.0 Komen untuk "Sila Ambil Perhatian! Syarat Boarding AidilFitri 2015!"
 
Copyright © 2015 Zul & Azizi Pets Centre - All Rights Reserved
Template By - Modified By ZAPC